products

Μόνα ξεραίνοντας υψηλά επιστρώματα πατωμάτων σκληρότητας, αντιολισθητικό επίστρωμα πατωμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WeiLi Resin®
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Wl-0132A
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 kg/τυμπάνου
Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 500T/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Μέγεθος μορίων διαμέτρου: 3050μm Ποσό χρήσης: 0.020.04kg/m ²
Θεραπεία του χρόνου: 7 ημέρες Σκληρότητα: 6-7H
Συσκευασία: 50kg/drum Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2years
Υψηλό φως:

σαφής ρητίνη σιλικόνης

,

αντιολισθητικό επίστρωμα πατωμάτων


Περιγραφή προϊόντων

Υψηλό σκληρότητας μόνος-ξεραίνοντας επίστρωμα πατωμάτων ολισθήσεων ανθεκτικό

Υψηλή λάκκα πυριτίου σκληρότητας νανο

Wl-0132A είναι συντεθειμένο από τη διακριτική νανο τεχνολογία Λόγω των κύριων χημικών αλυσίδων της ρητίνης που αποτελούνται από τις νανο δομές υψηλής πυκνότητας, μέσω του ψεκασμού, του κυλίσματος ή του βουρτσίσματος των μεθόδων και που ντύνονται επάνω στο συγκεκριμένο, την πέτρα, το κεραμίδι, ΕΠΟΞΙΚΟΣ, PU, το PVC, ξύλινη το δάπεδο ή τη βεράντα και ούτω καθεξής. Μετά από ξηρό στην ταινία, θα γίνει στη νανο προστατευτική ταινία και με την άριστη σκληρότητα, αντίσταση λεκέδων, υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση. Αντοχή και αντιολισθητικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Wl-0132A επειδή η ρητίνη της έχει το μέγεθος μορίων NM της διαμέτρου περίπου 30-50 και μπορεί να διασυνδέσει με την επιφάνεια των υποστρωμάτων κατόπιν μετατρέπεται σε χημικούς δεσμούς, έχει την άριστες διαπερατότητα και την προσκόλληση, και με μακροπρόθεσμο αδιάβροχο, το αντι-λάδι, αντιοξικός, αντιρρυπαντικός, την αντι-υγρασία, το αντι-ωίδιο, τη χημική αντίσταση και τις αυτοκαθαριζόμενες λειτουργίες.

Wl-0132A, η νανο λάκκα πυριτίου, είναι ανήκει στο ένα συστατικό προϊόν. Μπορεί selfcrosslink με την επιφάνεια των οργανικών ή ανόργανων υποστρωμάτων, και καμία ανάγκη στην προσθήκη hardeners, έτσι είναι εύκολο στην κατασκευή, λειτουργία, που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και που μειώνει τα κόστη συντήρησης.

 

Εφαρμογές

Όλο το πάτωμα (γυαλισμένο συγκεκριμένος/εποξικός/κεραμίδι/πέτρινος/PU/ξύλο/PVC/ακρυλικό/UV πάτωμα χρωμάτων/μετάλλων)

 

Κατασκευές

 

Α. WL-0132A APPLIED ΓΙΑ το ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΠΑΤΩΜΑ (μετά το 2004-800 #RESINPADS που γυαλίζεται)

Πλεονέκτημα: Είναι πολύ καλό στη βελτίωση της ερμηνείας, αδιάβροχος, της λάδι-αντίστασης και της χημικός-αντίστασης του τσιμεντένιου πατώματος και μειώνει τις διαδικασίες το σκυρόδεμα.
Χρήση:
1. Καθαρίζοντας την επιφάνεια και περιμένοντας την ξηρά μετά από λεπτά να γυαλίσει.
2. Ψεκασμός/κύλισμα/βούρτσισμα wl-0132A επάνω στην επιφάνεια και έπειτα χρησιμοποίηση της σφουγγαρίστρας μικροϋπολογιστής-ινών για να το καταστήσει ομοιόμορφα διαπερασμένο στο πάτωμα. Όγκος κατανάλωσης: 0.02-0.04kg/㎡.
3. Μέσα σε 3mins αφότου η επιφάνεια είναι συνολικά ξηρά, χρησιμοποιώντας τη γυαλίζοντας μηχανή υψηλής ταχύτητας γυαλίστε την επιφάνεια σε 1200-1500rpm.Itis πρέπει να εγκαταστήσει buffing της 3M τα μαξιλάρια ή ΝΟ 3 buffing γεμίζει 1500#.

 

B.WL-0132AAPPLIED ΓΙΑ OTHERTYPES ΤΟΥ ΠΑΤΏΜΑΤΟΣ (ΕΠΟΞΙΚΟΎ, PU, ΚΕΡΑΜΊΔΙ, STONE)
 

Διαδικασία:

1. Καθαρίζοντας την επιφάνεια και περιμένοντας την ξηρά μετά από λεπτά να γυαλίσει.
2. Ψεκασμός/κύλισμα/βούρτσισμα wl-0132A επάνω στην επιφάνεια και έπειτα χρησιμοποίηση της σφουγγαρίστρας μικροϋπολογιστής-ινών για να το καταστήσει ομοιόμορφα διαπερασμένο στο πάτωμα. Όγκος κατανάλωσης: 0.02-0.03kg/m2.
3. 24Hours αργότερα όταν η επιφάνεια είναι συνολικά ξηρά, χρησιμοποιώντας τη γυαλίζοντας μηχανή υψηλής ταχύτητας γυαλίζουν την επιφάνεια σε 1200-1500rpm.Itis πρέπει να εγκαταστήσουν buffing της 3M τα μαξιλάρια ή ΝΟ 3 buffing γεμίζει 1500#.

 

Προσοχές

a. Η επιφάνεια του υποστρώματος πρέπει να είναι καθαρή εντελώς πριν από τις κατασκευές.
β. Η αξία περιεκτικότητας σε υγρασία του υποστρώματος πρέπει να είναι κάτω από 10% και καμία κατασκευή τη runny ημέρα για κρατημένος από το νερό δεν συνδυάζει με τα υλικά και παραγωγικά υπόλευκα ζητήματα.
γ. δάχτυλο ξηρό: περίπου 1~4 ώρες εάν απαιτώντας για τη μεταχείρηση πάνω από δύο στρωμάτων, ο χρόνος μεταχείρησης μεταξύ κάθε στρώματος δεν πρέπει να είναι πάνω από 6 ώρες.
Δ. Υπό τον ξηραμμένο με αέρα όρο, το δάχτυλο ξηρό είναι περίπου 2 ώρες 70% που θεραπεύεται την τρίτη ημέρα εντελώς θεραπευμένος τη 7η ημέρα με την ισχυρή οριοθέτηση.
ε. ισχύστε επάνω σε ΕΠΟΞΙΚΟ, PU, UV, ΑΚΡΥΛΙΚΌ και ούτω καθεξής για την προστατευτική λάκκα, και πρέπει να είναι προσοχή αμοιβής που το υπόστρωμα πρέπει στην ξηρά επιφάνεια έπειτα ακριβώς μπορεί να μεταχειριστεί τις χημικές ουσίες. Σε περίπτωση φτωχής προσκόλλησης στο παλαιότερο στρώμα, έχει συστήσει τις ενέργειες εκείνης της υιοθέτησης λείανσης επιφάνειας με τη λείανση εγγράφου και ρητίνης άμμου 400~500 τριξιμάτων για την τραχύτητα επιφάνειας πριν από τη χημική επεξεργασία.
φ. που ισχύει στις κατασκευές πατωμάτων, πρέπει να χρησιμοποιηθεί με τις αλέθοντας μηχανές και μεγάλη γυαλίζοντας μηχανή για την επεξεργασία.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WQ Chemical

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613906014499