products

Αντι ολισθήσεων υψηλή σκληρότητας πατωμάτων επιστρωμάτων αντίσταση διάβρωσης ρητίνης άριστη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WeiLi Resin®
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Wl-0163
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000KG
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 kg/τυμπάνου
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 500T/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Σκληρότητα: 2-8H Πετρέλαιο και διαλυτικό repellence: Μεγάλο
Αντίσταση χημικών ουσιών: Μεγάλο Stableness επιστρώματος: πάνω από 10 έτη
συσκευασία: 50kg/200kg πάχος της επίστρωσης: 50μm

Περιγραφή προϊόντων

Ολίσθηση-ανθεκτικό πάτωμα που ντύνει wl-0163

 

Πολυσύνθετη νανο προστατευτική λάκκα

Η κύρια δομή wl-0163 είναι «ανόργανη siloxane-βασισμένη διαλυτή στο οινόπνευμα ρητίνη.» Οι κύριοι χημικοί δεσμοί wl-0163 είναι [- ο-Si-ο] δεσμοί που έχει την ισχυρότερη χημική συνδέοντας σύγκριση με άλλους άνθρακας-περιέχοντας χημικούς δεσμούς στις οργανικές ρητίνες όπως [- κοβάλτιο] ο δεσμός, [- CC] ο δεσμός, και [- CH] ο δεσμός, έτσι WL-0163can παράγουν τα άριστα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της χημικής αντίστασης, της διαλυτικής αντίστασης, της αντίστασης θερμότητας (~600 〫 Γ), της υψηλής σκληρότητας (2-8H), της αντίστασης γδαρσίματος, και της άριστης αντίστασης διάβρωσης που μπορούν να προστατεύσουν το πάτωμα για να ξεφορτωθούν ζημία από τις υπεριώδεις ακτίνες.

Επειδή το μέγεθος μορίων η ίδια της ρητίνης είναι μόνο 50um που κάνει WL-0163has το χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεγάλης διείσδυσης που παίρνει στο υπόστρωμα και που δημιουργεί «τη χημική ουσία διασυνδέοντας το δεσμό» για να αντιδράσει με το υπόστρωμα του σκυροδέματος, των πετρών, των κεραμικών κεραμιδιών, και των ξύλων για να διαμορφώσει τη δομή «της νανο-ταινίας» με την υψηλή προσκόλληση στην επιφάνεια του υποστρώματος. Η «νανο-ταινία» μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο να είναι κύριο των αποτελεσμάτων να μακρύς-ενεργήσει ύπαρξης αδιάβροχη, λεκές-ανθεκτική, στεγανή, η ωίδιο-απόδειξη, η αντι-χημική ουσία, και το μη-κιτρίνισμα.

WL-0163has άριστα αυτοκαθαριζόμενα και λεκές-ανθεκτικά αποτελέσματα. Αυτό είναι επειδή η δομή της ταινίας επιστρώματος γίνεται από τη νανοτεχνολογία, η οποία κάνει WL-0163have τη μακράς διαρκείας «επίδραση Lotus» για να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών του σκυροδέματος, των πετρών, των κεραμικών κεραμιδιών, και των ξύλων. Για να μην πει για να μειώσει το κόστος της συντήρησης.

 

Εφαρμόσιμο πεδίο

1. Sealer για το σκυρόδεμα που αντιμετωπίζεται από densifier

2. Η προστατευτική επεξεργασία για το αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα, το σκυρόδεμα, και το πλύσιμο χαλικιών.

3. Η προστατευτική επεξεργασία για την αντίσταση πίεσης νερού προς τις τάφρους μεταξύ των κεραμικών κεραμιδιών στις κουζίνες και των λουτρών.

4. Ο μεταχειριμένος πράκτορας για την άνθηση στους τοίχους και preventer διαρροών για τα κενά στο σκυρόδεμα.

5. Ο προστατευτικός θεραπεύοντας πράκτορας για τις φυσικές πέτρες, τα χειροποίητα αντικείμενα πετρών, και τους πολύτιμους λίθους

6. Ο ειδικός λαμπρύνοντας πράκτορας για τα κεραμικά κεραμίδια υπαίθρια

7. Ο προστατευτικός θεραπεύοντας πράκτορας χρησιμοποίησε για να διατηρήσει τα ιστορικούς μνημεία και τους ναούς.

 

Μέθοδοι κατασκευής

● Καθαρίζω το υπόστρωμα πρίν εφαρμόζει τον πράκτορα wl-0163 (το ποσοστό περιεκτικότητας σε υγρασία του υποστρώματος πρέπει να είναι κάτω από 10%)

● Υπάρχουν δύο πράκτορες σε αυτό το σύνολο προϊόντων, κάποιο είναι ο κύριος πράκτορας, και άλλος είναι densifier. Η αναλογία διαλύσεων του κύριου πράκτορα densifier είναι 100: 1. Πρέπει να εφαρμόσετε τα αραιωμένα wl-0163 στο υπόστρωμα μέσα σε 48 ώρες μετά από να αναμίξετε τους δύο πράκτορες από κοινού. Θα διαρκέσει 1-4 ώρες για την επιφάνεια του υποστρώματος που παίρνει ξηρού μετά από να εφαρμόσει WL-0163on αυτό. Μετά από να εφαρμόσει WL-0163on το υπόστρωμα, εσείς πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 24 ώρες για να το καταστήσει αποδοτικό, και να αφήσει ποτέ το υπόστρωμα που εφαρμόζεται με WL-0163contacted με πολύ νερό σε 72 ώρες.

● Μπορείτε να κυλήσετε, να χρωματίσετε, να βουρτσίσετε, ή ψεκασμός WL-0163on το υπόστρωμα ανάλογα με τι είδους το υπόστρωμα που πρόκειται να εφαρμόσετε wl-0163.

● Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βιομηχανικούς πυροβόλα όπλα ή τους αεριωθούμενος-καυστήρες θερμότητας για να θερμάνετε το υπόστρωμα που εφαρμόζεται με wl-0168 για να αυξήσει επάνω στη σωματική ιδιότητα του υποστρώματος.

● Πρίν εφαρμόζετε αυτό το προϊόν, μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή στο δυσδιάκριτο μέρος του υποστρώματος πρώτος. Εφαρμόστε WL-0163on το υπόστρωμα λεπτομερώς εάν το δοκιμαστικό αποτέλεσμα καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

 

Η σύγκριση μεταξύ του κανονικού οργανικού πράκτορα επιστρώματος WL-0168and

Στοιχείο Wl-0163 Οργανικά επιστρώματα
Αντίσταση θερμότητας μη-κιτρίνισμα μέχρι 600 〫 Γ κιτρίνισμα επάνω από 200 〫 Γ
Γήρανση και UV αντίσταση Μεγάλος Κακός
Σκληρότητα μολυβιών 2H-8H, ανάλογα με τη θερμοκρασία ψησίματος 3H το πολύ-πολύ
Marresistance Μεγάλος Κανονικός
Πετρέλαιο και διαλυτικό Repellence Μεγάλος Κακός
Αντίσταση λεκέδων Μεγάλος Κακός
Αντίσταση διάβρωσης Μεγάλος Καλός
Επίστρωμα Stableness Πάνω από 10 έτη Ραγισμένος μετά από 3-5 έτη
Αντίσταση χημικών ουσιών Μεγάλος Περιορισμένος

 

Στοιχεία επικοινωνίας
NetQin