products

Βασισμένο στο νερό υψηλό νανο Silane προστατευτικό Laquer επιστρωμάτων πατωμάτων σκληρότητας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WeiLi Resin®
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Wl-0107
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000KG
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 kg/τυμπάνου
Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 500T/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Ποσό χρήσης: 510m ² /kg Apprarance: Γαλακτώδες λευκό
Πυκνότητα (g/cm ³): 1.07 Ιξώδες (mPa*s): 20-40
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2years συσκευασία: 50kg/200kg

Περιγραφή προϊόντων

ΝΑΝΟ SILANE ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ LAQUER WL-0107

 

Wl-0107, να μακρύς-ενεργήσουν και βασισμένος στο νερό νανο προστατευτικός ο πράκτορας μη-ταινιών, είναι ειδικά μικτά νανο silane θεραπεύοντας πρακτόρων oligomers που διασκορπίζουν στη βασισμένη στο νερό λύση με τον ισχυρό ενεργό στην επιφάνεια πράκτορα. Μπορεί να αντιδράσει με την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα για να διαμορφώσει ένα αδιάλυτο νανο προστατευτικό στρώμα σε 24 ώρες. Έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του καλού repellency νερού, της ισχυρής διείσδυσης, της καλής καιρικής αντίστασης, και του μη-κιτρινίσματος. Το πιό ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι που wl-0107 μπορούν να διαπεράσουν στο συγκεκριμένο/την πέτρα σε 3~5m/m και μπορούν να αντιδράσουν με τα αλκαλικά συστατικά στο συγκεκριμένο/την πέτρα, οι οποίοι μπορούν να διαμορφώσουν τα crystalloids μέσα στο υπόστρωμα για να γεμίσουν και να εμποδίσουν επάνω τις οπές καρφίτσας στο σκυρόδεμα για να επιτύχουν τη βαθύτερη αδιάβροχη επίδραση. Η ζωή αντοχής wl-0107 είναι περίπου 3-5 έτη και μπορεί επίσης να παρατείνει το χρόνο ζωής του κτηρίου.

Οι περισσότεροι ποτίζουν τους πράκτορες repellence στην αγορά είναι το γαλακτωματοποιημένο διάλυμα ύδατος φιαγμένο από Fluoropolymer ή σιλικόνη. Αυτά τα είδη προϊόντων έχουν την καλή επίδραση της παρεκτροπής νερού αλλά και μερικών μειονεκτημάτων:
 

● Φτωχή διάρκεια: μόνο εμμείνετε στην επιφάνεια του τοίχου ή του τούβλου, οι οποίοι δεν μπορούν να διαπεράσουν στο υπόστρωμα για να κάνουν την αντίδραση. Η επίδραση του repellence νερού θα μειωθεί βαθμιαία μετά από να βρέξει και το φύσηγμα, έτσι η επίδραση ή το repellence νερού δεν μπορεί συνήθως να διαρκέσει περισσότερο από 6 μήνες.

● Εύκολος να πάρει μόλυνε: Ο περιορισμός των οργανικών συστατικών εσωτερικών και εύκολων να αποσυντεθούν από τις υπεριώδεις ακτίνες, και αυτού θα δημιουργήσει πολλά μικροσκοπικά μόρια που θα εμμείνουν στον τοίχο έντονα και θα διαμορφώσουν μαύρα σημείο στον τοίχο που να μολύνει τον τοίχο και μη εύκολος να ξεφορτωθεί.

 

Εφαρμόσιμο πεδίο

αρχιτεκτονικό σκυρόδεμα, πλύσιμο χαλικιών, σκυρόδεμα, και πέτρα με το ελαφρύ χρώμα για τη λειτουργία της αδιάβροχης, αντίστασης λεκέδων, και της καιρικής αντίστασης. (Μην εφαρμόστε αυτό το προϊόν στο υπόστρωμα με το σκοτεινό χρώμα.)

 

ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ WL-0107

1. Γεμίστε επάνω τις ρωγμές στην επιφάνεια του υποστρώματος πρώτα. Όλες οι επιφάνειες του υποστρώματος πρέπει να είναι καθαρές και ξηρές. Καθαρίστε επάνω όλους το ρύπο, το λίπος, το βρύο, και το παλαιό επίστρωμα στην επιφάνεια και καταστήστε όλες τις επιφάνειες του κτηρίου συνολικά ξηρές ώστε να γίνουν wl-0107 να διαπεράσουν στο υπόστρωμα λεπτομερώς.

2. Ο ρόλος, χρώμα, ή ψεκάζει ένα στρώμα wl-0107 από μέχρι κάτω από το υπόστρωμα.

3. Εφαρμόζοντας wl-0107 στην επιφάνεια του υποστρώματος όπως το πλύσιμο ή η πέτρα χαλικιών, παρακαλώ σκουπίστε έξω τον υπερβολικό πράκτορα wl-0107 ώστε να αποτραπεί ο σχηματισμός του άσπρου κρυστάλλινου υλικού.

4. Πρέπει να ληφθεί άνω των 24 ωρών για να επιτρέψει στην επιφάνεια του υποστρώματος για να αγγιχτεί από το νερό μετά από την εφαρμογή wl-0107. (Ο χρόνος μπορεί να είναι κονταίνει από την έκθεση στο φως του ήλιου για να αυξήσει την αντίδραση.)

5. Καθαρίστε επάνω το κερί που αφήνεται στην επιφάνεια του υποστρώματος με τη χρησιμοποίηση του κρύου διαλυτικού αφαιρώντας το λίπος πράκτορα εάν το υπόστρωμα ήταν πάντα γυαλισμένο ή κηρωμένο.

 

ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΗΣ

1 κλ wl-0107 μπορεί να εφαρμοστεί στη επιφάνεια περίπου 5-10 τετραγωνικών μέτρων. (5-10m^2/kg)

 

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

1. Μη-κιτρινίζοντας, κανένα μολυσμένο σημείο που αφήνεται, όλος ο ρύπος δεν θα είναι ξεφορτώνεται μετά από να βρέξει ή να πλύνει τον τοίχο.

2. Υψηλή διείσδυση, μεγάλη σταθεροποίηση, μακροχρόνια διάρκεια.

3. Το καλό repellence νερού, αποτρέπει τη διείσδυση νερού αποτελεσματικά.

4. Φιλικά προς το περιβάλλον βασισμένα στο νερό ανόργανα μόρια που καλύπτει τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

5. Προτείνεται να ξαναβαφτεί το νέο στρώμα κάθε τρία έτη ώστε να διατηρηθεί η επίδραση του repellence νερού και της απόδειξης σκόνης.

6. Με το φύσηγμα του νότιου αέρα, ο τοίχος μπορεί να αποφύγει τη συμπύκνωση νερού.

 

ΠΡΟΣΟΧΕΣ

1. WL-0107can να μην εφαρμοστεί στην επιφάνεια που κρατά την πίεση νερού άμεσα.

2. Μην εφαρμόστε ποτέ τον πράκτορα wl-0107 τις βροχερές ή νεφελώδεις ημέρες.

3. Εάν πρέπει να εφαρμόσετε τον πράκτορα wl-0107 στο υπόστρωμα δύο φορές, παρακαλώ επεξεργαστείτε τη δεύτερη διαδικασία προτού το πρώτο στρώμα WL-0107applied στο υπόστρωμα να πάρει συνολικά ξηρό. Μην συσσωρεύστε ποτέ τα υποστρώματα μαζί προτού wl-0107 που εφαρμόζονται στα υποστρώματα να πάρουν ξηρά.

4. Τα constructers πρέπει να φορέσουν το κράνος, τα προστατευτικά δίοπτρα ασφάλειας, και τα πλαστικά γάντια εφαρμόζοντας τον πράκτορα wl-0107

5. Λόγω υπάρχουν διάφορα είδη πετρών, προτείνουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε λίγο και unobvious μέρος του υποστρώματος που εξετάζεται από τον πράκτορα wl-0107 για να δείτε εάν η επίδραση μπορεί να ικανοποιήσει από σας. Εάν η δοκιμή μπορεί να επιτύχει την προσδοκία σας, κατόπιν μπορείτε να εφαρμόσετε τον πράκτορα WL-0107doubtlessly.

Στοιχεία επικοινωνίας
NetQin