products

Υψηλή ρητίνη σιλικόνης σκληρότητας σαφής κανένα κιτρίνισμα για συγκεκριμένο Densifier

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WeiLi Resin®
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Wl-0180
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000KG
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200 kg/τυμπάνου
Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 500T/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Σκληρότητα: 3h Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2years
συσκευασία: 50kg/200kg/ PH: 10.9
Εμφάνιση: κανένα κιτρίνισμα Σύνθετη αντίσταση: 3.44X106

Περιγραφή προϊόντων

ΡΗΤΙΝΗ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ DENSIFIER WL-0180

 

Wl-0180 είναι νανο Densifier που σχεδιάζεται ειδικά για το τσιμεντένιο πάτωμα με τις διακριτικές αποδόσεις στις λειτουργίες dust-proof, της γδάρσιμο-αντίστασης, και της επίδρασης σφράγισης. Το ακατέργαστο υγρό wl-0180 είναι φυσικά διαφανές, odorless, μη τοξικό, και άφλεκτο. Μετά από να εφαρμοστούν στο σκυρόδεμα, wl-0180 μπορούν έντονα να διαπεράσουν στο σκυρόδεμα σε ένα βάθος περίπου 6-10 χιλ. από την επιφάνεια και να αντιδράσουν με Ca+, Mg+ για να διαμορφώσουν ένα δίκτυο διασύνδεσης αποκαλούμενο «σιλικόνη-κρυσταλλώνοντας την οντότητα» της οποίας η αξία MOHS είναι περίπου 8-9. Η «σιλικόνη-κρυστάλλωση της οντότητας» μπορεί αποτελεσματικά να σφραγίσει τις οπές καρφίτσας του σκυροδέματος και να αποφύγει τα μόρια από την επιφάνεια του σκυροδέματος λόγω της διάβρωσης.

 

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ ΠΕΔΙΟ

Τα πατώματα των εργοστασίων, των εργαστηρίων, των υπεραγορών, των λογιστικών αποθηκών εμπορευμάτων, των διαδρόμων αερολιμένων, των εργαστηρίων χειροτεχνίας επεξεργασίας τροφίμων και ιατρικής, των χώρων στάθμευσης, των σφαγείων, των οδών ταχείας κυκλοφορίας, των γεφυρών, των σηράγγων, των λιμένων, των αθλητικών κέντρων, και των κ.λπ., τα οποία αποτελούνται από το σκυρόδεμα, τη βεράντα, ή τη σμύριδα εστιάζοντας στην επίδραση της γδάρσιμο-απόδειξης του πατώματος.

 

 

Η ΑΡΧΗ

 

Wl-0180, συγκεκριμένο νανο Densifier, μπορεί να αλλάξει τη δομή του σκυροδέματος από την αποτελεσματική διαπερατότητά του για να διευθύνει μια χημική αντίδραση με τις αρχικές χημικές συνθέσεις που υπάρχουν το ίδιο στο σκυρόδεμα, το οποίο μπορεί να διαμορφώσει ένα συμπαγές ολοκλήρωμα στο τρισδιάστατο διάστημα ώστε να γίνει ο μικροϋπολογιστής -μικροϋπολογιστής-interspaces συγκεκριμένου του μικρότερου και να γίνει το πήκτωμα να κτίσει γίνοντας μεγαλύτερο και ισχυρότερο έτσι ώστε όλα τα είδη συνθέσεων στο σκυρόδεμα μπορούν να σταθεροποιηθούν σε μια στερεά οντότητα που είναι χωρίς σκόνη και συμπαγής. Κατά συνέπεια, η δύναμη, η σκληρότητα, και η αντίσταση γδαρσίματος του τσιμεντένιου πατώματος θα πάρουν πολύ ενισχυμένες. Επιπλέον, ο πράκτορας wl-0180 επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σφραγίσει επάνω τα κενά και τις τρύπες αερίου του σκυροδέματος ώστε να αποφευχθεί η διείσδυση των ρύπων, του λίπους, και της υγρασίας, οι οποίοι μπορούν να αποτρέψουν τα μόρια από τα κενά στην επιφάνεια του σκυροδέματος μόνιμα.

 

 

Τα πλεονεκτήματα wl-0180, νανο συγκεκριμένο Densifier

Υψηλή σκληρότητα Η αξία MOHS μπορεί να επιτύχει 7-9. Η αξία σκληρότητας μπορεί να αναβαθμιστεί σε 3 επίπεδα μετά από την εφαρμογή.
Αντίσταση γδαρσίματος Η αξία της αντίστασης γδαρσίματος μπορεί να ενισχυθεί άνω των 400%
(ASTM C944 1999)
Αντιολισθητικός Ο ξηρός/υγρός συντελεστής της τριβής > 0,6 (ASTM D1894-14), το οποίο μπορεί να βελτιώσει το μειονέκτημα του ολισθηρού προβλήματος του πατώματος αποτελεσματικά.
Συμπιεστική δύναμη Η αξία της συμπιεστικής δύναμης μπορεί να αυξηθεί μέχρι 7,5% σύμφωνα με την τυποποιημένη δοκιμή ASTM C39.
Εκτατή δύναμη Η αξία της εκτατής δύναμης μπορεί να αυξηθεί μέχρι 30% σύμφωνα με την τυποποιημένη δοκιμή ASTM C307.
Αντίσταση διείσδυσης Η σιλικόνη-κρυσταλλώνοντας οντότητα μπορεί να σφραγίσει την επιφάνεια του σκυροδέματος λεπτομερώς και να μειώσει τη διαπερατότητα του νερού, του ελαίου, και του λεκέ αποτελεσματικά.
Dust-proof Μπορέστε να αποτρέψετε τα μόρια από τα κενά στην επιφάνεια του σκυροδέματος ώστε να ενισχυθεί αποτελεσματικά η dust-proof επίδραση.
Υψηλός σχολιάστε Μετά από την εφαρμογή, η ερμηνεία του σκυροδέματος θα είναι παρόμοια με τα μάρμαρα, και η επιφάνεια σχολιάζει θα πάρει υψηλότερη και υψηλότερη με το πέρασμα του χρόνου.
Αντίσταση διάβρωσης Μπορέστε να κρατήσετε Cl+ από τη διάβαση μέσω του σκυροδέματος και δεν θα επηρεαστεί από το UV, το νερό, την ομίχλη, και το electromagnetics.
Αντίσταση διάβρωσης Μετά από την επεξεργασία, η δυνατότητα προς την αντίσταση διάβρωσης του σκυροδέματος μπορεί να ενισχυθεί κατά ένα μεγάλο μέρος.
Φιλικός προς το περιβάλλον Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα wl-0180 είναι διαφανή, μη τοξικά, και άφλεκτα, το οποίο ανήκει στα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

 

 

Τα φυσικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα wl-0180

Στοιχεία δοκιμής Αποτελέσματα της δοκιμής Αποτελέσματα της δοκιμής
Σκληρότητα Μέσα σε 10 ημέρες, η αξία MOHS μπορεί κατηγορία επάνω 3 επιπέδων. Κνς 10631(2008)
Αντιδιαβρωτικός Μέσα σε 10 ημέρες, το επίπεδο βελτιώνεται μέχρι 30% Μέσα σε 10 ημέρες, το επίπεδο βελτιώνεται μέχρι 30%
Συντελεστής αντι-φωτογραφικών διαφανειών Ξεράνετε: 0,6 Υγρός: 0,65 ASTM D1894-14
Αξία pH 10.9 Κνς 12002
Βαρύ μέταλλο οκτώ Κανένας Cns4792-1
Αντιαγχωτικός Μέσα σε 10 ημέρες, το επίπεδο βελτιώνεται μέχρι 7%. Κνς 1232
Αντι-παρέκκλιση Μέσα σε 10 ημέρες, το επίπεδο βελτιώνεται μέχρι 30%. Κνς 1011
Η αναλογία Η.Ε-διαλύει στο νερό Άνω των 75% Μετά από θεραπευμένος σε 150℃ για 4, πάρτε το ποσό 10g έξω και βάλτε σε 1 απορρίματα de-ionization του νερού 30 ημέρες αργότερα, η πίεση μακριά με τον πατέρα φίλτρων θεραπεύει έπειτα κάτω από 105℃. Τέλος, υπολογίστε ότι τα στοιχεία Η.Ε-διαλύουν στο νερό.
Εμφάνιση Κανένα κιτρίνισμα Κιτρινίζοντας δοκιμή (150℃@4 ώρες)
Σύνθετη αντίσταση 3.44X106 JIS Κ 6911(1995)

 

 

WL-0180 V.S. Άλλα συστήματα δαπέδων

  Wl-0180
Πάτωμα σφραγίδων
Εποξική ρητίνη Hardener δαπέδων γδάρσιμο-απόδειξης (ένδυση-αντίσταση) Granito Υλικό δαπέδων PVC
Βασική προϋπόθεση Το νέο/παλαιό έδαφος όλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί Κανένας αδιάβροχος χειρισμός στρώματος ανάγκης πριν από την επεξεργασία. Ανάγκη να γίνει το αδιάβροχο στρώμα χειριμένος αρχικά εάν όχι, θα προκαλέσει να έρθει μακριά. Μόνο η νέα επιφάνεια του εδάφους μπορεί να χρησιμοποιηθεί παλαιός δεν μπορεί. Κανένας Απαίτηση για το αδιάβροχο στρώμα ούτε εύκολος να έρθει μακριά.
Κλίμακα MOHS Μέγιστο 8~9 2~3 6~7 4 2.8
Αντιδιαβρωτικός 6.3~20 2.3 4.6 3.3 2.1
Αντι-Permeability/m2 0,088 ml/h 0 ml/h 200 ml/h 250 ml/h 0 ml/h
Αντιγηραντικός Πάνω από 60 έτη 3~5 έτη 5~8 έτη 5~8 έτη 2~3 έτη
Η περίοδος πλήρους θεραπείας Πλήρης-θεραπεία εντελώς μέσα σε 1 ημέρα. Τουλάχιστον 1 εβδομάδα 12~14 ημέρες 2~5 ημέρες 3~5 ημέρες
Ασφάλεια & περιβαλλοντικός Προσαρμοστείτε με στα πρότυπα Ποε φιλικός προς το περιβάλλον. Τοξικός Μη-περιβαλλοντική προστασία. Πολλά μόρια παρήγαγαν χειριμένος Μολυσματικοί παράγοντες που παράγονται πάρα πολλοί κατά τη διάρκεια του χειρισμού Τα υλικά αστάθειας παρήγαγαν χειριμένος
Αμοιβή συντήρησης Λάδι-απόδειξη, εύκολος καθαρός & χωρίς στίλβωση μόνο καθαρός με το νερό σαπουνιών. Ο λάδι-λεκές & γρατσουνισμένος είναι δύσκολο να καθαριστεί. Η γυαλίζοντας αμοιβή απαιτείται. Ο λάδι-λεκές είναι εύκολο να διαπεραστεί Η γυαλίζοντας αμοιβή απαιτείται. Ο λάδι-λεκές είναι εύκολο να διαπεραστεί Η γυαλίζοντας αμοιβή απαιτείται. ο λάδι-λεκές & γρατσουνισμένος είναι δύσκολο να καθαριστεί. Η γυαλίζοντας αμοιβή απαιτείται.

Τα σχέδια κατασκευής wl-0180, νανο συγκεκριμένο Densifier, για την ξηρά λείανση

1. Αραιώστε το ακατέργαστο υγρό wl-0180
Χρησιμοποιήστε έναν έως τρεις χρόνους τόσο νερό για να αραιώσετε το ακατέργαστο υγρό wl-0180 (η αναλογία wl-0180 στο νερό είναι ένα προς ένα 3). Βασικά, πόσες φορές τόσο νερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αραιώσει με το ακατέργαστο υγρό wl-0180 εξαρτώνται από την ποιότητα και την πυκνότητα το ίδιο του σκυροδέματος. Όσο καλύτερη η ποιότητα και η πυκνότητα του σκυροδέματος είναι, οι περισσότεροι χρόνοι που το ακατέργαστο υγρό wl-0180 μπορεί να αραιωθεί.

2. Αλέστε την επιφάνεια
Χρησιμοποιήστε το μύλο πατωμάτων που εγκαθίσταται με ένα αλέθοντας μαξιλάρι μετάλλων #30-#60 για να αλέσει το πάτωμα και να χρησιμοποιήσει έπειτα το στιλβωτή πατωμάτων που εγκαθίσταται με ένα γυαλίζοντας μαξιλάρι ρητίνης #50-#400 για να γυαλίσει το τσιμεντένιο πάτωμα (η ξηρά λείανση ή η υγρή λείανση είναι και η δύο διαθέσιμη) ώστε να κατασταθούν οι πόροι τσιμέντου εκτεθειμένοι λεπτομερώς.

3. Πότε για να ψεκάσει wl-0180, νανο συγκεκριμένο Densifier
Μετά από να γυαλίσετε το πάτωμα με τη χρησιμοποίηση του στιλβωτή πατωμάτων που εγκαθίσταται με ένα γυαλίζοντας μαξιλάρι ρητίνης #50-#400, μπορείτε να αρχίσετε να ψεκάζετε αραιωμένα wl-0180, νανο συγκεκριμένο Densifier, μιά φορά στο καθαρό και ξηρό συγκεκριμένο έδαφος ομοιόμορφα (το χρησιμοποιώντας ποσό είναι για 0.15-0.25kg ανά τετραγωνικά μέτρα). Κρατήστε την επιφάνεια του τσιμεντένιου πατώματος που ενυδατώνεται σε μισή ώρα μετά από να μεταχειριστεί με wl-0180. Προσθέστε ότι μερικοί αραίωσαν wl-0180 στον τομέα της συγκεκριμένης επιφάνειας πού είναι ξηροί πάρα πολύ γρήγορα σε μισή ώρα.

4. Αλέστε το αντιμετωπισμένο πάτωμα σε τέσσερις ώρες
Μετά από να ψεκάσει τον πράκτορα μέσα σε μια ώρα σε τέσσερις ώρες, καθαρίστε όλο το υπερβολικό υλικό και αρχίστε έπειτα να επεξεργάζεστε το επόμενο βήμα που γυαλίζει με το στιλβωτή πατωμάτων που εγκαθίσταται με το γυαλίζοντας μαξιλάρι ρητίνης του επόμενου αριθμού. Παραδείγματος χάριν, εάν ψεκάζετε αραιωμένα wl-0180 μετά από να γυαλίσετε το πάτωμα με τη χρησιμοποίηση του στιλβωτή πατωμάτων που εγκαθίσταται με ένα γυαλίζοντας μαξιλάρι ρητίνης 50 grits, περιμένετε τουλάχιστον μια ώρα και γυαλίστε έπειτα το πάτωμα με τη χρησιμοποίηση του στιλβωτή πατωμάτων που εγκαθίσταται με ένα γυαλίζοντας μαξιλάρι ρητίνης 100 grits μέσα σε τρεις ώρες. Παρακαλώ μην γυαλίστε το τσιμεντένιο πάτωμα 4 ώρες αργότερα αφότου αντιμετωπίζεται το πάτωμα με wl-0180, ή το πάτωμα θα γίνει ολοένα πιο δύσκολο πάρα πολύ να γυαλίσει.
P.S. Εάν δεν μπορείτε να γυαλίσετε το έδαφος σε τέσσερις ώρες μετά από να ψεκάσετε τα αραιωμένα wl-0180 στο συγκεκριμένο έδαφος, παρακαλώ χρησιμοποιήστε το νερό ή το στιλβωτή πατωμάτων για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα αραιωμένου wl-0180 του πρώτου.

Προκαταρκτική στίλβωση
Στίλβωση το πάτωμα λεπτομερώς με να χρησιμοποιήσει την επαγγελματική γυαλίζοντας μηχανή με το γυαλίζοντας δίσκο ρητίνης 400#-800# δύο ή τρεις φορές.

Λεπτή στίλβωση
Στίλβωση το πάτωμα λεπτομερώς με να χρησιμοποιήσει την επαγγελματική γυαλίζοντας μηχανή με το γυαλίζοντας μαξιλάρι ρητίνης 800#-3000# δύο ή τρεις φορές. Καθαρίστε επάνω την επιφάνεια μετά από να γυαλίσει και επιτρέψτε ακριβώς σε την για να πάρετε ξηρά φυσικά.

Στοιχεία επικοινωνίας
NetQin