products

Γρήγορα ξήρανσης βασισμένος στο νερό εποξικός στερεάς περιεκτικότητας σε εποξική ρητίνη υψηλός τροποποιημένος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WeiLi Resin®
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Wl-671
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000KG
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200kg/drum
Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 500t/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος πολυμερούς σώματος: Καφετί ιξώδες υγρό
Υψηλό φως:

Γρήγορα ξεραίνοντας βασισμένη στο νερό εποξική ρητίνη

,

αντιδιαβρωτική βασισμένη στο νερό εποξική ρητίνη

,

αντιδιαβρωτικό βασισμένο στο νερό ακρυλικό γαλάκτωμα


Περιγραφή προϊόντων

Γρήγορα ξήρανσης βασισμένος στο νερό εποξικός στερεάς περιεκτικότητας σε εποξική ρητίνη υψηλός τροποποιημένος
 

Wl-671 βασισμένη στο νερό εποξική τροποποιημένη ακρυλική ρητίνη

 

Εισαγωγή

Η βασισμένη στο νερό εποξική τροποποιημένη ακρυλική ρητίνη χρησιμοποιείται κυρίως για να κάνει τα βασισμένα στο νερό βιομηχανικά επιστρώματα στεγνώματος, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το βασισμένο στο νερό αμινο ψήσιμο τα βιομηχανικά επιστρώματα.

Σύνθεση: βασισμένη στο νερό εποξική τροποποιημένη ακρυλική ρητίνη, ομο-διαλύτης, neutralizer.

 

Προδιαγραφή

Apperance Καφετί ιξώδες υγρό
Στερεό περιεχόμενο (%,) 70±2%
Ιξώδες (mPa.s) ≤200 (περιστροφικό viscometer ndj-79 1:1PM διάλυση)

 

Ιδιότητες

 • Γρήγορα ξεραίνοντας, καλή αρχική αντίσταση ύδατος
 • Χρησιμοποίηση της διαδικασίας μόνος-μετατροπής σε μορφή γαλακτώματος, κανένας γαλακτωματοποιητής, καλή αντίσταση διάβρωσης
 • Αυτό το προϊόν μπορεί να οξειδωθεί και να διασυνδεθεί για να διαμορφώσει μια ταινία, η οποία μπορεί να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές ελαιούχες alkyd ρητίνες και τους εποξικούς εστέρες
 • Η κάνοντας διαδικασία χρωμάτων είναι παρόμοια με το παραδοσιακό ελαιόχρωμα, και η ρητίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λείανση.
 • Καλή μηχανική σταθερότητα και σταθερότητα αποθήκευσης

 

Εφαρμογή

Αυτό χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιδιαβρωτικές και πρόληψη σκουριάς και τη διακόσμηση των επιφανειών μετάλλων, συμπεριλαμβανομένων των μερών αυτοκινήτου, του πλαισίου και των αξόνων, των κιβωτίων ταχυτήτων, των μαξιλαριών φρένων, των άξονων κίνησης, των μερών πλαισίων οχημάτων, των μηχανών, των δομών χάλυβα, των κυλίνδρων χάλυβα, των υδραντλιών, των μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής, των εργαλείων υλικού, των εμπορευματοκιβωτίων, των ατμομηχανών σιδηροδρόμων, των γεωργικών μηχανημάτων, των μερών ανελκυστήρων, των σωληνώσεων πετρελαίου, των μετασχηματιστών, των θερμαντικών σωμάτων, των βαλβίδων και άλλων προϊόντων μετάλλων όπως ο εγχυτήρας, topcoat και ο εγχυτήρας και το τοπ παλτό όλος--ένα χρώμα.

 

Οδηγίες:

 • Το προϊόν μπορεί να γαλακτωματοποιηθεί με το νερό. Κατά τη γαλακτωματοποίηση, προσθέστε αρχικά το νερό 50% και ανακατώστε ομοιόμορφα, και έπειτα αργά προσθέστε το υπόλοιπο νερό ανακατώνοντας. Το γαλάκτωμα είναι σχετικά σταθερό υπό τους ελαφρώς αλκαλικούς όρους. Η προσθήκη των όξινων ουσιών όπως οι όξινες χρωστικές ουσίες και ορισμένοι στεγνωτήρες μπορεί εύκολα να απογαλακτωματοποιήσει το γαλάκτωμα. Κατά την προσθήκη των όξινων ουσιών, δώστε προσοχή στη ρύθμιση της αξίας pH της όξινης ουσίας. Η αξία pH μπορεί να ρυθμιστεί με τις οργανικές αμίνες. , Το ιξώδες του γαλακτώματος θα αυξηθεί καθώς η αξία pH αυξάνεται.
 • Κατά τη χρησιμοποίηση, προσθέστε το βασισμένο στο νερό στεγνωτήρα. Ο τύπος και το ποσό βασισμένου στο νερό στεγνωτήρα πρέπει να επιλεχτούν μέσω των πειραμάτων. Συστήνεται να χρησιμοποιηθεί ο βασισμένος στο νερό στεγνωτήρας που εξοπλίζεται από την επιχείρησή μας. Οι στεγνωτήρες μερικών άλλων κατασκευαστών θα καταστήσουν το γαλάκτωμα παχύτερο όταν γαλακτωματοποιείται το προϊόν. Συστήνεται να προστεθεί στο προϊόν πριν από τη μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος, να συμπληρωθεί αντίστοιχο neutralizer, και να ανακατώσει πολύ πριν από τη μετατροπή σε μορφή γαλακτώματος.
 • Είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί το προϊόν για να αλέσει την κόλλα χρωστικών ουσιών. Κατά στρώνοντας με άμμο, δώστε την προσοχή για να ελέγξετε τη να στρώσει με άμμο θερμοκρασία για να είναι χαμηλότερος από 40℃.
 • Συνιστάται το προϊόν να είναι άμεσα αραιωμένο με το νερό. Εάν ένας διαλύτης απαιτείται, οι διαλύτες αιθέρα οινοπνεύματος μπορούν να προστεθούν.
 • Εάν πρέπει να προσθέσετε τις πρόσθετες ουσίες, παρακαλώ επιλέξτε τις πρόσθετες ουσίες για τα βασισμένα στο νερό επιστρώματα και τις προσθέστε μετά από να περάσει το πείραμα.
 • Μερικά χρωστικές ουσίες και υλικά πληρώσεως έχουν πάρα πολύ υδροδιαλυτό θέμα, και θα σπάσουν εύκολα το γαλάκτωμα ή θα γίνουν πάρα πολύ ιξώδεις όταν αλέθοντας όταν το προστιθέμενο ποσό είναι μεγάλο, όπως κάποιο φωσφορικό άλας ψευδάργυρου, ανθρακικό άλας ασβεστίου, κ.λπ., έτσι τις χρησιμοποιήστε μετά από να εξετάσει.
 • Συστήνεται να αραιώσει με το αποσταγμένο νερό κατά το χρησιμοποίηση, και τα εργαλεία μπορούν να πλυθούν με το αλκαλικό καθαριστικό νερό.
 • Το προϊόν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα alkyd γαλακτώματα και τα ακρυλικά γαλακτώματα.

Αποθήκευση

200Kg/drum συσκευασία.

Το κατάστημα σε μια δροσερή και αερισμένη θέση, κρατά το εμπορευματοκιβώτιο στενά, η θερμοκρασία αποθήκευσης είναι 0-40 ℃, η ζωή του προϊόντος στο ράφι είναι 12 μήνες.

 

Ειδικές άκρες

Αυτό το υλικό συμμορφώνεται σύμφωνα με την υπάρχουσα τεχνολογία μας και η εμπειρία, οι τεχνικές συμβουλές παρεχόμενες είναι ειλικρινής, αλλά δεν είναι εγγυημένο να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα δείγματα και οι διατυπώσεις, όλα τα στοιχεία είναι για την αναφορά χρηστών μόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας
tessa@xmcontinent.com

Τηλεφωνικό νούμερο : +8619906019236

WhatsApp : +8619906019236