products

Βασισμένη στο νερό ανόργανη κεραμική ρητίνη, άριστη αλατισμένη αντίσταση ομίχλης, αντίσταση θερμότητας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WeiLi Resin®
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Wl-CR153
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000KG
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες εργασίας
Δυνατότητα προσφοράς: 500T/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Ιξώδες: ≤50CPS αξία σκληρότητας: 7-9H
Ποσοστό ξήρανσης σε 25℃: Η ξήρανση μέσα σε είκοσι λεπτά, σταθεροποιεί εντελώς μέσα σε δύο ώρες Αντίσταση θερμότητας: ≥400℃
Υψηλό φως:

θεραπεύοντας πράκτορας για την εποξική ρητίνη

,

hardener εποξικής ρητίνης


Περιγραφή προϊόντων

 

Βασισμένη στο νερό ανόργανη κεραμική ρητίνη wl-CR153

 

 

Wl-CR153 η βασισμένη στο νερό ανόργανη κεραμική ρητίνη μπορεί να προετοιμαστεί από μια τροποποίηση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της NASA. Υπάρχουν πολλές μονάδες silicic οξέος στη ρητίνη. Είναι ένα στερεό υλικό φιαγμένο από δύο συστατικά από την αντίδραση. Η βασισμένες στο νερό ανόργανες κεραμικές ρητίνη πυριτικών αλάτων και η σκόνη ψευδάργυρου, τα δύο κύρια ακατέργαστα υλικά, αλληλεπιδρούν για να διαμορφώσουν ένα πολυμερές σώμα δικτύων ψευδάργυρου πυριτικών αλάτων που είναι σε θέση ένα σκληρό επίστρωμα. Αυτό το προϊόν έχει μια μοριακή αναλογία μέχρι 5,7 και έχει μια απόδοση καλύτερα από άλλα παρόμοια προϊόντα. Ξεραίνει μέσα σε είκοσι λεπτά ή σταθεροποιεί εντελώς στην επιφάνεια χάλυβα μέσα σε δύο ώρες. Αντέχει τα αποτελέσματα: προστασία καθόδων, φυσική διαλογή, και βαριά προστασία του χάλυβα από τη διάβρωση.

 

Σειρά εφαρμογής

 

Βαριά προστατεύοντας δομή χάλυβα, εγκαταστάσεις αποβαθρών, γέφυρες, βάρκες, εξερεύνηση θάλασσας και εξάγοντας πλατφόρμες, εγκαταστάσεις άνθρακα καλά, γούρνες αποθήκευσης πετρελαίου, και σωλήνωση μεταφορών από τη διάβρωση, πολύ καλύτερα από τα μέσα έργα ζωγραφικής.

 

Κύρια χαρακτηριστικά

 1. Είναι βασισμένο στο νερό και μη τοξικό δεν έχει κανένα σημείο ανάφλεξης και δεν περιέχει κανένα Ποε δεν μολύνει το περιβάλλον και δεν βλάπτει το ανθρώπινο σώμα και μπορεί να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί χωρίς κίνδυνο.
 2. Τα ξηρά επιστρώματα αντέχουν μια άριστη αντίσταση στη διάβρωση, τη θερμοκρασία, το νερό της θάλασσας, το πετρέλαιο, το διαλύτη, και την αλατισμένη ομίχλη, και δεν έχουν μια υψηλή σκληρότητα, κανένα σημείο ανάφλεξης, και την ισχυρή προσρόφηση. Η σωστή πρακτική μπορεί να κρατήσει από τη διάβρωση για περισσότερο από δεκαπέντε έτη.
 3. Έχει μια στιγμιαία αντίσταση θερμότητας μέχρι περισσότερο από 800℃ και μια μακροπρόθεσμη αντίσταση θερμότητας μέχρι 400℃. Προσαρμόζεται στις ασφάλειες προτύπου της προσβολής του πυρός. Έχει μια αντίσταση θερμότητας μέχρι 1200℃ εάν μια κατάλληλη ανόργανη χρωστική ουσία προστίθεται.
 4. Η προσρόφηση του επιστρώματος είναι ισχυρή, μέχρι 1000 CBS ανά τετραγωνική ίντσα, και υψηλός από 7H στη σκληρότητα.
 5. Η αντίδραση με τη σκόνη ψευδάργυρου παράγει γρήγορα ένα πολυμερές σώμα δικτύων ψευδάργυρου πυριτικών αλάτων και ένα συνεχές επίστρωμα. Η ταχύτητα της ξήρανσης είναι γρήγορη. (Ξεραίνει μέσα σε είκοσι λεπτά σε 25℃ ή σταθεροποιεί εντελώς μέσα σε δύο ώρες.)
 6. Έχει εξαιρετικά - χαμηλό ιξώδες κάτω από 50CPS σώζει τα πολύ ακατέργαστα υλικά είναι σε θέση πολλή σκόνη ψευδάργυρου. Υπάρχει ένα ποσό σκόνης ψευδάργυρου περισσότερο από 90% στο ξηρό επίστρωμα, ενισχύοντας κατά συνέπεια το μήκος επίδρασης και χρόνου της προστασίας.
 7. Είναι εφικτό να ντύσει πολλές φορές. Το φρέσκο επίστρωμα μπορεί να συνδυάσει αυτόματα στον προηγούμενο. Οι τοπικές ζημίες δεν διαδίδουν και ξεφλουδίζουν το επίστρωμα μακριά. Το φρέσκο επίστρωμα μπορεί ακόμα να συνδυάσει με το επίστρωμα γύρω από τις ζημίες.
 8. Είναι μια ανόργανη ζωγραφική. Καμία αλλαγή χρώματος, κανένα σπάσιμο, καμία κονιοποίηση, ή κανένα ράγισμα δεν εμφανίζονται ακόμη και κάτω από ακτινοβολία της υπεριώδους ακτίνας. Έχει μια αντίσταση στο κλίμα καλύτερα από τα οργανικά έργα ζωγραφικής.
 9. Δεν συμβάλλεται κατά τη διάρκεια της ξήρανσής του και της σταθεροποίησης. Είναι σε θέση να προσαρμοστεί στις διάφορες επιφάνειες.
 10. Καμία ζημία δεν εμφανίζεται στο επίστρωμα κατά τη διάρκεια της κοπής ή της συγκόλλησης. Η ποιότητα συγκόλλησης δεν αλλάζει ακόμα κι αν υπάρχει ένα επίστρωμα παρόν.

Απόδοση επιστρώματος

 

Δοκιμή ltems Αποτελέσματα της δοκιμής Μέθοδος δοκιμής  
Αλατισμένη αντίσταση ομίχλης (λευκός πίνακας, χ)

 

≥3000h

ASTM B117
 

 

Φορτίο 1kg δυνατότητας πλυσίματος (χάλυβας Wool#0000), περιοχή 1*1cm, 800 κύκλοι)

500 φορές Κνς 10757(1995)  

 

Αντίσταση θερμότητας (700°C 1 ώρα)

 

Καμία ρωγμή, καμία αποφλοίωση

 

Κνς 10757(1995)

 
Αντίσταση θερμότητας (400°C120hour) Καμία ρωγμή, καμία αποφλοίωση Κνς 10757(1995)  
Περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο ≥90 Κνς 10880- 1(1994)  

 

Μη τοξική δοκιμή (οκτώ μέταλλα ανύψωσης)

 

Κανένα που ανιχνεύεται

Cns4792-2  
Χημική αντίσταση (ΝαCl κορεσμού, temp δωματίων. 2000 ώρες) Καμία επίδραση Κνς 10757(1995)  
Σκληρότητα μολυβιών (σκάψτε τη σκληρότητα) 5H Κνς 10757(1995)  
VOCS Κανένα που ανιχνεύεται ΗΠΑ EPA 5021 Α  

*Such η δοκιμή διευθύνεται σε ένα επίστρωμα με μm το πάχος 120 (υγρό) στο υπόστρωμα γυαλιού.

 

Προφυλάξεις

 1. Κατά την προετοιμασία η αναλογία της σκόνης ψευδάργυρου στη βασισμένη στο νερό ανόργανη κεραμική ρητίνη πρέπει να είναι 3:1. (η σκόνη ψευδάργυρου στο πλέγμα 325 απαιτείται) η σκόνη ψευδάργυρου προστίθεται αργά στη βασισμένη στο νερό ανόργανη κεραμική ρητίνη με την ομοιογενή μίξη. Το μίγμα φιλτράρεται έπειτα με μια οθόνη πλέγματος 40 και το διήθημα χρησιμοποιείται.
 2. Η επιφάνεια χάλυβα πρέπει να αντιμετωπιστεί από το φύσημα άμμου στο sa 2,5 στους κανόνες και την τραχύτητα 3775µm GB8923-88.
 3. Ο χάλυβας που ήταν κατάλληλος την επιφάνεια μετά από το φύσημα άμμου μεταφέρεται στην περιοχή επιστρώματος και έντυσε μέσα σε 4 ώρες.
 4. Η επιφάνεια χάλυβα που αντιμετωπίζεται πάντα με το φύσημα άμμου δεν πρέπει να μολυνθεί με το πετρέλαιο και το λίπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της. Όταν χρειάζεται, ο χάλυβας πρέπει να απομονωθεί. Ο χάλυβας με τη σκουριά ή τη δευτεροβάθμια μόλυνση πρέπει να αντιμετωπιστεί πάλι.

Στοιχεία επικοινωνίας
tessa@xmcontinent.com

Τηλεφωνικό νούμερο : +8619906019236

WhatsApp : +8619906019236