products

Καθρέφτης όπως την υψηλή ερμηνείας ρητίνης οθόνης εκτύπωσης επίδραση διακοσμήσεων μελανιού υψηλή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WeiLi Resin®
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Π.Χ.-501
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000KG
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/drum
Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 500T/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Εμφάνιση: Μικρό διαφανές υγρό κρέμα-χρώματος Διαλυτικός τύπος: BCS/DIBK
Ιξώδες: 500-900CPS Συσκευασία: 1/5/20KG
Εγγυητική περίοδος: ένα έτος Αποθήκευση: Κρατήστε μακρυά από τη θερμότητα και την πυρκαγιά
Υψηλό φως:

high gloss resin

,

mirror ink


Περιγραφή προϊόντων

Μόνος-ξήρανση καθρέφτης-όπως το μελάνι επίδρασης για την εκτύπωση οθόνης

 

Καθρέφτης-όπως το μελάνι π.Χ.-501 επίδρασης

«Η μόνος-ξήρανση καθρέφτης-όπως τη ρητίνη π.Χ.-501 μελανιού επίδρασης» έχει τη μεταλλική λαμπρή επίδραση, η εκτύπωση σε ποικίλα υλικά μπορεί να πάρει μια μοναδική αίσθηση του χρώματος και την υψηλή αίσθηση. χρησιμοποιείται ευρέως στον τύπο για το χρώμα και το μελάνι που απαιτούν την υψηλή επίδραση διακοσμήσεων.

 

Εμφάνιση Μικρό διαφανές υγρό κρέμα-χρώματος
Ιξώδες 500-900CPS
Διαλυτικός τύπος BCS/DIBK

 

Η ειδική ρητίνη για το προϊόν VMP, καλή προσκόλληση με τα υλικά ABS/PC/PET/PMMA, καθιστά την επιμεταλλώνω με ηλεκτρόλυση-επίδραση άριστη και προφανή. Μόνος-ξεράνετε μετά από 4 ώρες στην κανονική θερμοκρασία ή ξεράνετε μετά από το ψήσιμο 15 mins σε 220℃. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κανονικό χρώμα πλαστικών για να βελτιώσει τη λεπτομέρεια και τη λευκότητα της σκόνης αργιλίου με την προσθήκη της κόλλας αργιλίου 5% και να πάρει την επιμεταλλώνω με ηλεκτρόλυση-επίδραση. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει την ισοπέδωση του χρώματος και τη ρύθμιση της σκόνης αργιλίου, η οποία έχει αποτελεσματικότερο από τη λειτουργία του ΑΜΑΞΙΟΥ.

 

Τύπος Α (τυπωμένη ύλη οθόνης)

Όνομα προϊόντων Περιεχόμενο
VMP (κόλλα αργιλίου) 50%
Π.Χ.-501 50%

 

Τύπος Β (ψεκασμός εσωτερικών για το καλλυντικό εμπορευματοκιβώτιο)

Όνομα προϊόντων Περιεχόμενο
VMP (κόλλα αργιλίου) 9%
Π.Χ.-501 5%
ΤΣΕ 49%
EAC 18%
BCS 5%
IPA 14%

 

Συσκευασία: 1/5/20KG

Εγγυητική περίοδος: Ένα έτος

 

 

Μερικές χρωστικές ουσίες μαργαριταριών της Merck τύπων για την αναφορά.

 

ALIENATURE

Αυτό είναι όπου η τεχνητή νοημοσύνη είναι ζευγαρωμένη με τη βιώσιμη φύση, όπου συγχέουμε αυτό που είναι ανθρώπινο και τι είναι πλαστός. Είναι ένα θέμα που παίζει με την πραγματικότητα: αυτό που είναι κάτω από το μικροσκόπιο μπορεί να μοιάσει με το μακρινό διάστημα, όπως μια πανοραμική θέα ολόκληρο σε έναν νέο κόσμο που μπορεί να αντιπροσωπευθεί από τα αποτελέσματα χρώμα-ταξιδιού και παρέμβασης. Εδώ συγχωνεύουμε την τεχνολογία με τα φυσικός-ομαλά ανθρώπινος-στοιχεία.

 

ΠΑΝΚ 2,0

Το Millennials αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η ζωή δεν είναι μια ατέλειωτα κατάπληξη στα κοινωνικά μέσα. Όχι ο καθένας προορίζεται για το μεγαλείο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την πραγματοποίηση, εκφράζουν την απογοήτευσή τους με επαναστατικές μορφές επικοινωνίας και μόδας. Στηρίζονται στη συνεργασία και την ομο-δημιουργία όπου η ισότητα είναι ζευγαρωμένη με την ηθική.

 

ΕΛΑΦΡΥ ΕΤΟΣ

Το διάστημα είναι αληθινά τα επόμενα σύνορα. Έχουμε τώρα τις αιχμηρές και λεπτομερείς εικόνες των πλανητών όπως Pluto, Δία, και τον Άρη. Ήμαστε σε θέση ακόμη και να προσγειωθούμε στους κομήτες και να ερευνήσουμε τους τομείς του βαθιού διαστήματος που χρησιμοποιήσαμε για να σκεφτούμε ότι ήταν εκτός ορίων σε μας. Η γοητεία μας με το ηλιακό σύστημα και πέρα προκαλεί τη φαντασία. Στις αντιθέσεις στο σκοτάδι του διαστήματος, το φως έχει γίνει ένα στοιχείο σχεδίου, που προσφέρει την αντανάκλαση, translucence, και που διασκορπίζει τα αποτελέσματα.

 

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Φθόνος της απλής ζωής. Να γελοιοποιήσει τη μαζική κατανάλωση. Επαναστατικές δερματοστιξίες και υπερβολικός απλότητα-μόλις σφραγίδα της υπόγειας σκηνής - έχει γίνει τώρα επικρατούσα τάση. Είναι ένα παράδοξο φτηνός και ακριβός. Σε αντίφαση μεταξύ του κουλτούρα ποπ και της παράδοσης, η νέα πολυτέλεια περιλαμβάνει την εξατομίκευση. Τα νέα προϊόντα γίνονται με τη λήψη και των υλικών για να είναι glamorouslyTacky.

 

LIVSKUNST

Φανταστείτε τη μυστήρια ομορφιά των τραχιών παραλιών, όπου driftwood πλένει επάνω στις δροσερές παραλίες όπου τα γκρίζα, σκούρο πράσινο, και σκούρο μπλε χρώματα δημιουργούν επάνω τη σκανδιναβική παράδοση μύθων και μύθων. Σας κάνει να θελήσετε να επιβραδύνει και να απολαύσει την απλότητα stillness, για να επιστρέψει στην ήρεμη ζωή. Το Livskunst είναι η νορβηγική «τέχνη της διαβίωσης». Δεν είναι για τις εφήμερες τάσεις, αλλά τον κλασικό και αιώνιος, επειδή μερικές φορές το συνηθισμένο είναι καλύτερο από εξαιρετικό.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WQ Chemical