products

Μια βασισμένη ρητίνης επίδραση καθρεφτών συστατικής στο διαλύτη ειδική για χρωματισμένα τα μέταλλο επιστρώματα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: WeiLi Resin®
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Π.Χ.-504
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 50 kg/τυμπάνου
Χρόνος παράδοσης: 14 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 500T/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Εμφάνιση: Σαφής και διαφανής Τιμές χρώματος: ≤2
Στερεό περιεχόμενο: 22±1% Λεπτομέρεια: ≤15μm
TG τιμές: 85℃ Πάχος: 15
Υψηλό φως:

high gloss resin

,

liquid gloss resin


Περιγραφή προϊόντων

Καθρέφτης-όπως τη ρητίνη π.Χ.-504 χρωμάτων επίδρασης

 

Η μόνος-ξεραίνοντας solventborne ρητίνη π.Χ.-504 είναι μια νέα αναπτυγμένη ρητίνη χρωμάτων, η οποία συνδυάζεται με

Ειδική χρωστική ουσία μετάλλων που δημιουργεί τη μεταλλική λαμπρή επίδραση (καθρέφτης όπως την επίδραση). μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε στην επιφάνεια των ABS, CP, ξύλινα υλικά και το μέταλλο

 

Καθρέφτης-όπως το χρώμα resinBC-504 επίδρασης

Στοιχείο δοκιμής Πρότυπα
Εμφάνιση Σαφής και διαφανής
Τιμές χρώματος ≤2
Στερεό περιεχόμενο 22±1%
Λεπτομέρεια ≤15μm
TG τιμές 85℃
Αντίσταση στο οινόπνευμα 50 φορές
Σκληρότητα HB
Ξεράνετε χρόνος-από την αφή 5 mins (25℃)
Ξηρός χρόνος-σκληρύντε 30 mins (σχετική υγρασία 70%)
Πάχος 15

 

Κάνει το αργίλιο να κονιοποιήσει και χρωστική ουσία μαργαριταριών περισσότερο πρόστιμο και να παρουσιάσει μεγάλη επίδραση μετάλλων με την προσθήκη της σκόνης αργιλίου ή της χρωστικής ουσίας μαργαριταριών, ως διακοσμημένο χρώμα, άμεσα ψεκασμό στην επιφάνεια των ABS, CP, ξύλινα υλικά και το μέταλλο για να πάρει την ηλεκτρολυτική επίδραση. Γρήγορα ξηρά και καλή προσκόλληση με τις άριστες ιδιότητες της αντίστασης στο φως, καιρός, οινόπνευμα, γρατσουνιά, να μην περιέχει το βαρύ μέταλλο όπως το PB, χρώμιο.

 

Εφαρμογή

● Πλαστικά, ξύλο και μέταλλο Primered.

 

Σημείωση

● Κρατήστε τη βουρτσισμένη επιφάνεια καθαρή, λεπτομερώς ξηρά και από το έλαιο και το κερί.

 

Τύπος για την παραγωγή του χρώματος

Ρητίνη 70%
Κόλλα αργιλίου 7%
Thinner 23%

 

Τύπος για την παραγωγή λεπτύτερος

BCS 10%
Αιθυλικός εστέρας 55%
Ν-βουτυλικός οινόπνευμα 25%
Κυκλοεξανόνη 5%
DAA 5%

● Ο ψεκασμός με την προσθήκη thinner 1:3, μείωση της ποσότητας διαλύτη ή ρυθμίζει τη μερίδα του διαλύτη για να αποφύγει τη ζημία κάποιας πλαστικής βάσης.

● Το καλοκαίρι, σύμφωνα με τον πραγματικό όρο, που προσθέτει την κατάλληλη ποσότητα του BCS (παραπεμφθε'ν qty 10%) στον ψεκασμό από thinner 1:1.

 

 

Μερικές χρωστικές ουσίες μαργαριταριών της Merck τύπων για την αναφορά.

ΈΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

MirravalR: Υπάρχει ένα νέο αστέρι στον ορίζοντα στο κοσμικό χαρτοφυλάκιο miravalr. μετά από την έναρξη των χρωστικών ουσιών μας χρυσού και χαλκού, είμαστε υπερήφανοι για να παρουσιάσουμε το τρίτο θαύμα: miravalr κοσμικό ασήμι. σαν πιό πρόσφατο μιας συναρπαστικής νέας γενιάς των χρωστικών ουσιών επίδρασης βασισμένων στο αργίλιο ασβεστίου borosilicate, είναι ιδανικό για τις τυπωμένες ύλες και τα πλαστικά.

 

Τα μυστήρια του κόσμου εμφανίζονται να ξετυλίγουν με αυτό χρωματίζουν. Το βαθύ ασημένιο σπινθήρισμά του προσφέρει τη σημαντική κάλυψη και φαίνεται καλύτερο στα σκοτεινά κλίματα. Θα βάλει στον πειρασμό όχι μόνο τους σχεδιαστές με την ακραία λαμπρότητά του και ιδιαίτερα στιλπνός τελειώστε. Είναι πολλές μοναδικές δυνατότητες προσδιορισμού και οι επιλογές εφαρμογής είναι κάθε κομμάτι όπως γοητεύοντας συμμορφώνεται ακόμη και με τους κανονισμούς συσκευασίας τροφίμων.

 

Οι χρωστικές ουσίες MiravalR αποτελούνται από τις ειδικά ντυμένες συνθετικές νιφάδες borosilicate. Εξ αιτίας ενός προστατευτικού στρώματος πυριτίου, τα αιμοπετάλια καυχώνται μια πολύ ομαλή, κανονική επιφάνεια αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρωστικές ουσίες προσφέρουν τέτοια έντονη αγνότητα χρώματος. Το προστατευτικό στρώμα αυξάνει επίσης τη μηχανική σταθερότητα και σχολιάζει και δίνει τα αιμοπετάλια στρογγύλεψε ωραία τις άκρες. Φυσικά, είναι πολύ εύκολο να εργαστεί με τις χρωστικές ουσίες για να επιτύχει μια μεγάλη ποικιλία των εντυπωσιακών ασημένιων αποτελεσμάτων.

 

Χρησιμοποιημένο από μόνο του, είναι ένα αστέρι πυροβολισμού για τις τυπωμένες ύλες και τα πλαστικά. Όπως τη σπάνια αίσθηση μαγείας, λίγο θα προχωρήσει αρκετά. Με τον υψηλό αντίκτυπο στις χαμηλές συγκεντρώσεις, το κοσμικό ασήμι MiravalR προσφέρει την άριστη αξία για τα συγκλονιστικά αποτελέσματα. Αφ' ετέρου, τα μεγαλύτερα ποσά που προστίθενται σε άλλες χρωστικές ουσίες ή χρωστικές ουσίες επίδρασης παραδίδουν την έκκληση που είναι από αυτόν τον κόσμο. Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την έντονη γοητεία χρωμίου του; Πολύ λεπτά αιμοπετάλια αργιλίου ασβεστίου borosilicate, που ντύνονται innovatively με τα μεταλλικά οξείδια για τη μοναδική πυράκτωση της χρωστικής ουσίας. Η ειδική διαδικασία παραγωγής μας το παίρνει έπειτα στα νέα ύψη, που δίνουν στις χρωστικές ουσίες την εξαιρετική λαμπρότητα και την ισχυρή έκκλησή της. Χάρι στην απίστευτη κάλυψη προσφέρει, είναι ένας μεγάλος τρόπος να προστεθεί μια πρωτοφανής, ιδιαίτερα λαμπρή, καθαρός-ασημένια επίδραση στα λεπτά προϊόντα.

 

Καυτές ετικέττες: η αντικατάσταση επιμετάλλωσε με ηλεκτρόλυση τη ρητίνη χρωμάτων επίδρασης, Κίνα, Βιετνάμ, κατασκευαστές, προμηθευτές

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
WQ Chemical