aboutus

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Weili Resin®
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Καθιερωμένη το 2010, η χημική τεχνολογία Xiamen WangQin είναι μια επαγγελματική εταιρία ειδικεμένος στην έρευνα, αναπτυσσόμενος τον κατασκευαστή για τα διαφορετικά προϊόντα ρητίνης. Με ένα προσωπικό 50 ανθρώπων, WangQin έχει εξοπλιστεί με τις προηγμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μια μεγάλη έκταση του εξοπλισμού δοκιμής προϊόντων για να βεβαιώσει και να διατηρήσει ISO9001 του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης. Με περισσότερο από την ανάπτυξη 10 ετών, WangQin έχει γίνει κύριος προμηθευτής στη βιομηχανία ρητίνης και για την εσωτερική και υπερπόντια αγορά.

 

Με την ετήσια παραγωγή και για πλωτούς και συνολικούς μέχρι 20.000 τόνους ρητίνης πετρελαίου, WangQin ήταν σε θέση να προσφέρει και τα γενικά προϊόντα και επίσης τον πελάτη ρητίνης – που προσαρμόζονται ντύνοντας τα προϊόντα για τη διαφορετική εφαρμογή αγοράς. Μέχρι στιγμής, η εφαρμογή έχει καλύψει σχεδόν σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας και τους εσωτερικούς τομείς.

 

Δεδομένου ότι μια ιδιόχρηστη επιχείρηση, WangQin εμμένει στην ακόλουθη αξία πυρήνων για να σιγουρευτεί ότι η επιχείρηση πηγαίνει στη σωστή πορεία σύμφωνα με το πρόγραμμα.

  • Προσωπικές και επαγγελματικές εργασιακές σχέσεις

  • Πλήρεις εμπιστοσύνη και σεβασμός κάθε προσώπου στην ομάδα μας

  • Η καινοτομία και η ποιότητα είναι η επιχείρησή μας

 

Αναφορικά με η ανωτέρω οδηγία, WangQin έχει επίσης μια συγκεκριμένη εστίαση στην ακολουθία του τίτλου του κομμουνιστικού κόμματος, που στοχεύει «στη ζώνη & το δρόμο «(B&R) για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

 

Το WangQin θα δεσμεύσει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη των βιομηχανικών ρητινών στην εφαρμοσμένη μηχανική και την κατασκευή μας. Θα καταβάλλουμε κάθε απαραίτητη προσπάθεια να προσφέρουμε τα ευνοϊκά για το περιβάλλον και προσανατολισμένα στους πελάτες προϊόντα στον υψηλό - ποιοτικές προσδοκίες των παρόντων και μελλοντικών πελατών μας.

 

-02-
Ιστορία

Η χημική Co. τεχνολογίας WANG Qin Xiamen, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που ειδικεύεται στις παράγοντας ρητίνες για τα επιστρώματα και τα μελάνια. Ιδρυμένη το 2010, η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης αποτελείται από 16 ανώτερους τεχνικούς, που εξοπλίζονται με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και ένα πλήρες προϊόν την εξεταστική ικανότητα. Σαν επικυρωμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης ISO9001, ειδικευτήκαμε στην ανάπτυξη των προϊόντων ρητίνης συνήθειας. Παίρνουμε την υπερηφάνεια ως ηγέτη στη βιομηχανία ρητίνης της Κίνας, με την τρέχουσα ετήσια παραγωγή ευρείας ποικιλίας μας των βασισμένων στο νερό και βασισμένων στο διαλύτη ρητινών περισσότερων από 20.000 τόνων. Μέσω της συμμετοχής και της συλλογικής ανάπτυξης δικαιοσύνης, η εταιρία μας έχει καθιερώσει δύο βάσεις παραγωγής σε Zhongshan και Zhuhai, Guangdong, Κίνα. Οι βασισμένες στο νερό ρητίνες μας προ-έχουν καταχωρηθεί με την ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ και έχουν καταχωρηθεί βάσει του ευρωπαϊκού περιβαλλοντικού νόμου ROSH. Αυτήν την περίοδο, η περιοχή πωλήσεών μας είναι όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και φθάνει σε άλλες περιοχές, όπως: Νοτιοανατολική Ασία, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική. .etc.

-03-
Υπηρεσία

Για να συνεργαστεί με τους πελάτες Potentail ως συνεργάτη

Η έννοια υπηρεσιών για WangQin εταιρικό είναι να συνεργαστεί στενά με τους διανομείς, wholesellers ή μαρκαρισμένη χώρα αντιπροσωπευτική για τα απαραίτητα προϊόντα αγοράς, είμαστε επίσης πολύ εύκαμπτοι για να συνεργαστούμε με τους ίδιους βιομηχανικούς κατασκευαστές και μαρκαρισμένος για το όνομά τους εάν η ικανότητά τους παραγωγής και εφαρμοσμένης μηχανικής έχει φορτωθεί πλήρως. Φυσικά, είμαστε θερμά ευπρόσδεκτοι όλοι οι πιθανοί συνεργάτες να μιλήσουμε με μας με έναν ανοικτό τρόπο για περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες, εμείς AR πρόθυμο να μιλήσει για τις περισσότερες μετοχές αγοράς ή βιομηχανικές εφαρμογές με την ισχυρή παραγωγή μας εφαρμοσμένης μηχανικής και παραγωγής εφαρμογής.

-04-
Η ομάδα μας

Η χημική ουσία WangQin έχει μια ισχυρή ομάδα των ταλαντούχων σχεδιαστών, των τεχνικών μηχανικών, των εξειδικευμένων εργατών, και QC της ομάδας που αναπτύσσει δραστηριότητες στα ακριβή πρωτόκολλα επιθεώρησης. Η ομάδα ιδιαίτερα πεπειραμένων εμπειρογνωμόνων της επρόκειτο πρόθυμα να βοηθήσει τους πελάτες σε όλο το αίτημά τους. Η χημική ουσία WangQin όχι μόνο προσφέρει μια μεγάλη έκταση των χημικών ουσιών, αλλά και μια πλήρη σειρά προϊόντων ειδικότητας, διατυπωμένες συνήθεια χημικές ουσίες για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας