aboutus

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.

Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd. Xiamen WangQin Chemical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Weili Resin®
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή


Ιδρυμένη το 2010, Co. τεχνολογίας Xiamen WangQin η χημική, ΕΠΕ είναι μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένη στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και το εμπόριο. Με μια ανώτερη ομάδα Ε&Α 16 ατόμων, που εξοπλίζεται με τις προηγμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις και έναν πλήρη εξοπλισμό δοκιμής προϊόντων, μαζί με τα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης του ISO 9001, που στοχεύουν στην εξατομίκευση του προϊόντος ρητίνης και το ταίριασμα των συγκεκριμένων απαιτήσεων, τις ετήσιες λιανικές πωλήσεις στη βιομηχανική πλωτή και ελαιούχο ρητίνη μέχρι 20.000 τόνοι, η εταιρία μας έχουν γίνει ηγέτης στην κινεζική βιομηχανία ρητίνης.

 

Η εξειδικευμένη πλωτή βιομηχανική ρητίνη που αναπτύσσεται από Xiamen Wangqin τη χημική τεχνολογία έχει γίνει ισχυρός ανταγωνιστής με DSM και DOW στη βιομηχανία ρητίνης, με το χαμηλότερο κόστος της και μια καλύτερη δυνατότητα πραγματοποίησης. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν την τροποποιημένη alkyd ρητίνη που χρησιμοποιείται στο αντιδιαβρωτικό χρώμα μετάλλων και ικανός να λειτουργήσει εύκολα και να ξεράνει γρήγορα, περιέχει το ενιαίο συστατικό και έχει την αλατισμένη αντίσταση υδρονέφωσης περισσότερο από 200 χ PU διπλός-συστατικής ξύλινη λάκκας ρητίνη με τη συνολική επίδραση μεταλλινών που δεν περιέχει καμία matting σκόνη χρώμα ψησίματος υλικού με τη σκληρότητα πέρα από 4H και την υψηλή πληρότητα 100% ακρυλική ευνοϊκή για το περιβάλλον στερεά ρητίνη για το μελάνι, κ.λπ. Οι ελαιούχες βιομηχανικές ρητίνες περιλαμβάνουν μια μεγάλη έκταση ελαιούχου θερμοπλαστικού, thermoset και των hydroxylated ακρυλικών ρητινών για τα βιομηχανικά επιστρώματα και τα μελάνια, συμπεριλαμβανομένης της ρητίνης χρωμάτων αλουμινίου καινοτομίας με την ισχυρή προσκόλληση στο μέταλλο ή το πλαστικός-λάστιχο που δεν περιέχει κανένα κόλλα, υλικό και πλαστικός-λαστιχένιο χρώμα ψησίματος κατάλληλες για στη χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ 90 και 140℃, κ.λπ.

 

Η χημική τεχνολογία Wangqin Xiamen εισάγει έναν εύκαμπτο μηχανισμό ανάπτυξης, που αναπτύσσει τη ρητίνη και που αναλύει τον απευθυνόμενο στην αγορά. Εκτός από να κατασκευάσει μόνοι μας τα προϊόντα, η εταιρία ίδρυσε επίσης δύο βάσεις παραγωγής σε Zhongshan και Zhuhai Guangdong, μέσω των τρόπων των μετοχών και της συλλογικής ανάπτυξης μεριδίου. Τα πλωτά προϊόντα από την εταιρία είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς πέρασαν την προ-εγγραφή της ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑΣ και ακολούθησαν τον περιβαλλοντικό ευρωπαϊκό νόμο ROSH. Η χημική τεχνολογία Wangqin Xiamen απόκτησε επίσης το πιστοποιητικό ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001.

Εν πλήρη κυριότητα εταιρεία χόλντινγκ WangQin - Xiamen Continent Trading Company Ltd συμμετέχει επίσης στην παραγωγή του επιστρώματος και του χρώματος όλων των παραμέτρων απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου του αντιδιαβρωτικού χρώματος μετάλλων, την ξύλινη λάκκα, το χρώμα πατωμάτων, κ.λπ.

 

-02-
Ιστορία

Η χημική Co. τεχνολογίας WANG Qin Xiamen, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής που ειδικεύεται στις παράγοντας ρητίνες για τα επιστρώματα και τα μελάνια. Ιδρυμένη το 2010, η ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης αποτελείται από 16 ανώτερους τεχνικούς, που εξοπλίζονται με τον προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και ένα πλήρες προϊόν την εξεταστική ικανότητα. Σαν επικυρωμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης ISO9001, ειδικευτήκαμε στην ανάπτυξη των προϊόντων ρητίνης συνήθειας. Παίρνουμε την υπερηφάνεια ως ηγέτη στη βιομηχανία ρητίνης της Κίνας, με την τρέχουσα ετήσια παραγωγή ευρείας ποικιλίας μας των βασισμένων στο νερό και βασισμένων στο διαλύτη ρητινών περισσότερων από 20.000 τόνων. Μέσω της συμμετοχής και της συλλογικής ανάπτυξης δικαιοσύνης, η εταιρία μας έχει καθιερώσει δύο βάσεις παραγωγής σε Zhongshan και Zhuhai, Guangdong, Κίνα. Οι βασισμένες στο νερό ρητίνες μας προ-έχουν καταχωρηθεί με την ΠΡΟΣΙΤΟΤΗΤΑ και έχουν καταχωρηθεί βάσει του ευρωπαϊκού περιβαλλοντικού νόμου ROSH. Αυτήν την περίοδο, η περιοχή πωλήσεών μας είναι όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και φθάνει σε άλλες περιοχές, όπως: Νοτιοανατολική Ασία, Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική. .etc.

-03-
Υπηρεσία

Η χημική Co. τεχνολογίας WANG Qin Xiamen, ΕΠΕ παράγει ποικίλες βασισμένες στο νερό και βασισμένες στο διαλύτη ρητίνες, εστιάζοντας σε μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών συνήθειας αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν πρώτιστα: 1. Μελάνι συσκευασίας και εκτύπωσης: η βασισμένη στο νερό στερεά ακρυλική ρητίνη και το υγρό ακρυλικό γαλάκτωμα που παράγονται από την εταιρία μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ποικίλο μελάνι flexo, gravure και εκτύπωσης οθόνης. 2. Αυτοκίνητη επισκευή επιστρώματος και χρωμάτων: η ακρυλική ρητίνη υδροξυλίου μας έχει τη καλή απόδοση στην αναλογία τιμών, και εύχρηστος. 3. Διάφοροι τύποι βασισμένων στο νερό βιομηχανικών χρωμάτων: σύμφωνα με τον περιβαλλοντικό κανονισμό, παράγουμε ποικίλες ρητίνες επιστρώματος (συμπεριλαμβανομένου ακρυλικού, alkyd, εποξικός, πολυουρεθάνιο, ακόρεστος πολυεστέρας) με ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών. 4. Επιστρώματα για τα πλαστικά και τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά: χρησιμοποιώντας βασισμένες τις στον διαλύτη ακρυλικές ρητίνες μας, μπορούμε να παρέχουμε την εγγύηση για όλα τα είδη πλαστικών και ηλεκτρονικών προϊόντων επιστρώματος, με τα υποστρώματα συμπεριλαμβανομένων των ABS, των CP, του PE, των PP, της PET, του PVC… κ.λπ. 5. Επίστρωμα πατωμάτων: παράγουμε ποικίλη ρητίνη επιστρώματος πατωμάτων, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στο διάφορο όρο.

-04-
Η ομάδα μας

Η χημική ουσία WangQin έχει μια ισχυρή ομάδα των ταλαντούχων σχεδιαστών, των τεχνικών μηχανικών, των εξειδικευμένων εργατών, και QC της ομάδας που αναπτύσσει δραστηριότητες στα ακριβή πρωτόκολλα επιθεώρησης. Η ομάδα ιδιαίτερα πεπειραμένων εμπειρογνωμόνων της επρόκειτο πρόθυμα να βοηθήσει τους πελάτες σε όλο το αίτημά τους. Η χημική ουσία WangQin όχι μόνο προσφέρει μια μεγάλη έκταση των χημικών ουσιών, αλλά και μια πλήρη σειρά προϊόντων ειδικότητας, διατυπωμένες συνήθεια χημικές ουσίες για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας